obserwator jestem ciekawy jak bys wyjechal do takiego wypadku jako strazak ochotniki po kursach i cwiczeniach na manekinach i tu nagle musisz ratowac prawdziwych ludzi a na dodatek nie ma w ekipie pewnie nawet jednego ktory kiedys to robil wiec ci strazacy ochotnicy napewno robili co w ich mocy i napewno byli trzezwi. a ty skoro krytykujesz to moze wstap do osp i pokarzesz jaki jestes idealny.
"brawo" straż - najważniejsze, że media poinformowane.
Ogromna tragedia cztery młode osoby.
Wyrazy współczucia.
Nie bez znaczenia co do skutku tego wypadku jest stan drogi w tym miejscu tj. wyboje które powstały w wyniku przebicia się korzeni drzew przez asfalt!!!jest to bardzo niebezpieczny odcinek, pełno zakrętów, wyboje i brak znaków drogowych!!!!
jakas masakra jedna z osob byl moj kolega.. ciekawe ile osob musi zginac by cos sie zmienilo na tym i na wielu innych odcinkach w naszej okolicy
przy każdej tego typu akcji zawsze musi być ktoś do kontaktu z mediami bo w przeciwnym wypadku po prostu oni przeszkadzają w prowadzeniu akcji. W tym przypadku strażacy pewnie nie musieli nawet sie spieszyć, tam już były 3 trupy a czwarta osoba z takimi obrażeniami nie miała najmniejszych szans na przeżycie. Po raz kolejny zginęli niewinni ludzie, wyrazy współczucia dla rodzin
Czy ma ktoś informacje na temat tego kto dokładnie tam zginął?:( bo dostałam informacje, że dwie osoby z nich znam ale nie wierzę, że to oni póki co :(
To nie wina dróg chociaż nie są super ale tutaj i w większości wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym widna debili, którzy je spowodowali.
I wzięli sobie 19-latka jako kierowcę?
znałam Adriana, współczuję bliskim wszystkich ofiar. I myślę że to nie czas mówić o nich źle czy też że jechali za szybko - życia im to nie wróci...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!